اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد

تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با اعلام تداوم شرایط آلایندگی گفت: به دلیل پایداری هوا و افزایش آلاینده‌ها، تمامی مدارس استان ـ به‌جز طالقان و آسارا ـ فردا یک‌شنبه ۱۶ آذر غیرحضوری است و طرح زوج‌وفرد از درب منازل اجرا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 06
کد خبر: ۲۹۶۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی صفری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز و رییس کارگروه اضطرار آلودگی هوا، امروز در جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا که در محل دفتر معاونت برگزار شد، گفت: با ادامه پایداری آلاینده‌ها و براساس نظر کارشناسی هواشناسی و محیط‌زیست، تمامی مقاطع تحصیلی استان ـ به‌جز شهرستان‌های طالقان و آسارا ـ برای روز یک‌شنبه ۱۶ آذرماه غیرحضوری خواهد بود.

وی با بیان اینکه شرایط جوی حاکی از افزایش بخشی از آلاینده‌ها و احتمال ورود آلودگی از استان‌های همجوار است، ادامه داد: مراکز آموزش عالی، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی تعطیل نیستند و فعالیت آنها طبق روال انجام می‌شود.

صفری از اجرای طرح زوج‌وفرد از درِ منازل از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ خبر داد و افزود: پلیس راهور موظف است از تردد تمامی خودرو‌های فاقد معاینه فنی معتبر جلوگیری کرده و اقدامات قانونی لازم را اعمال کند.

رییس کارگروه اضطرار آلودگی هوا با اشاره به توقف فعالیت‌های آلاینده بیان کرد: فعالیت معادن شن و ماسه، واحد‌های آسفالت و سایر فعالیت‌های عمرانی آلاینده تا بهبود شرایط متوقف خواهد شد.

صفری از استقرار پایگاه‌های سیار درمانی در نقاط آلوده و پرتردد خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی و جمعیت هلال‌احمر موظف به استقرار این پایگاه‌ها برای دسترسی سریع‌تر شهروندان به خدمات درمانی هستند.

وی استفاده از ماسک استاندارد برای نیرو‌های میدانی همچون پلیس راهور و کارکنان شهرداری را الزامی دانست و افزود: مرخصی ویژه برای بیماران قلبی و تنفسی با تایید مدیر مربوطه صادر خواهد شد.

صفری کارگروه اضطرار آلودگی هوا ادامه داد: مادران دارای فرزند مهدکودکی، پیش‌دبستانی یا دانش‌آموز می‌توانند دورکار شوند.

وی از شهرداری‌ها خواست ناوگان حمل‌ونقل عمومی شامل اتوبوس، تاکسی و قطار شهری را با حداکثر توان عملیاتی در مدار نگه دارند و ساعات فعالیت را با برنامه اداری و آموزشی هماهنگ کنند.

صفری ممنوعیت فعالیت‌های ورزشی در فضای باز را از دیگر مصوبات جلسه عنوان کرد و گفت: اداره کل ورزش و جوانان موظف به اطلاع‌رسانی توقف فعالیت‌های ورزشی انفرادی و گروهی در فضای باز است.

وی بیان کرد: تمامی دستگاه‌ها موظف‌اند با جدیت مصوبات کارگروه را اجرایی کنند تا سلامت شهروندان حفظ شود و از تشدید آلودگی جلوگیری گردد.

همچنین بنابر مصوبه کارگروه، اصناف تا ساعت ۲۱ اجازه فعالیت خواهند داشت تا از تردد‌های غیرضروری کاسته شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر